x تبلیغات
شرکت حسابداری

شرکت خدمات حسابداری در تهران

   

 

 

 

 شرکت خدمات حسابداری در تهران

شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ و کوچک متعددی در سراسر ایران فعالیت می‌کنند که هر یک باید خدمات حسابداری و حسابداری مالیاتی مربوط به نهاد مربوطه خود را مدیریت کنند. در دنیای امروز، خدمات حسابداری معنای جدیدی به خود گرفته است، به طوری که دیگر نمی‌توان مانند گذشته به صورت سنتی به امور مالی، مالیاتی و سایر امور سازمانی رسیدگی کرد.

شرکت‌ها برای ارزیابی شرایط مالی و داخلی خود و بهبود عملکرد فعالیت‌های مالی خود به خدمات حسابداری دقیق نیاز دارند. علاوه بر این، نهادهای نظارتی فهرست دقیقی از وضعیت مالی شرکت‌ها دریافت می‌کنند و هرگونه سهل‌انگاری یا بی‌دقتی در ارائه دفاتر و گزارش‌ها توسط این شرکت‌ها منجر به جریمه خواهد شد.

حسابداری چیست و چرا شرکت‌ها به خدمات حسابداری نیاز دارند؟

حسابداری به عنوان زبان مشترک بین متخصصان مالی و حسابداران عمل می‌کند و بر ثبت و بررسی امور مالی چه در داخل و چه در خارج از سازمان تمرکز دارد.

در دنیای امروز، افراد شاغل در این حرفه باید دارای تحصیلات دانشگاهی و دانش به‌روز باشند. در ادامه به اهمیت مشاوره با متخصصان مالی و سپردن وظایف حسابداری به آنها خواهیم پرداخت.

شما احتمالاً می‌دانید که در حوزه خدمات مالی، خدمات حسابرسی از اهمیت بالایی برخوردار است. در شرکت‌ها، اسناد و اطلاعات مالی تهیه شده توسط حسابداران معمولاً توسط حسابرسان مالی بررسی می‌شود. حسابرسان برای بهبود سیستم حسابداری، گزارش‌ها را به طور کامل بررسی می‌کنند. بنابراین، اگر خدمات حسابداری خود را به شرکت‌های حسابداری معتبر واگذار کنید، احتمال بروز خطا در صورت‌های مالی شما کاهش می‌یابد و در نتیجه حجم کار حسابرسان و در نتیجه هزینه‌های شما کاهش می‌یابد.

مسئولیت‌های یک شرکت حسابداری

یک شرکت حسابداری در تهران مسئولیت های مختلفی دارد، از جمله شناسایی ابزارها، اصطلاحات و محتوای اطلاعاتی که به پیشرفت در زمینه حسابداری کمک می کند. این شرکت ها طیف وسیعی از وظایف را انجام می دهند که می توان آنها را به شرح زیر دسته بندی کرد:

ثبت و گزارش اسناد مربوط به دریافتی ها و پرداخت های کارفرما

ارائه مشاوره در مورد برنامه‌ریزی مالی، ارزیابی ریسک، مدیریت سرمایه و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری

بررسی صحت و اعتبار سوابق و گزارش‌های مالی

نظارت و نظارت بر پرداخت مالیات

ارزش‌گذاری دارایی‌ها، سهام و دارایی‌های ثابت

تهیه و بررسی گزارش‌های مالی مشتریان به‌ویژه گزارش‌های بودجه، صورت‌های سود و زیان و ترازنامه مدیریت

انجام تجزیه‌وتحلیل کامل داده‌های مالی مشتریان برای تقویت رشد کسب‌وکار و تسهیل تصمیم‌گیری آگاهانه

آموزش پرسنل در امور حسابداری، مالیاتی و مالی

انجام خدمات حسابرسی

انواع خدمات شرکت حسابداری صالحانی

هنگامی که با یک شرکت حسابداری تعامل می‌کنید، قرارداد و هزینه‌های توافق شده باید شامل انواع خدمات حسابداری و مالی باشد..

خدمات مشاوره حسابداری

ارائه مشاوره حسابداری در حین تنظیم قرارداد

خدمات مشاوره مالیاتی

مشاوره در مورد صورت‌های مالی؛ مانند سود و زیان، ترازنامه و غیره.

بررسی سیستم‌ها و فرایندهای مالی، همراه با ارائه راهنمایی برای بهبود

مشاوره در مورد مصاحبه و استخدام پرسنل

خدمات پشتیبانی فنی و حسابداری

پیاده‌سازی سیستم‌های حسابداری

راه‌اندازی سیستم‌های ردیابی حضوروغیاب

راه‌اندازی نرم‌افزار حسابداری حقوق و دستمزد، فروش، دریافتنی، پرداختنی، مدیریت موجودی و…

ایجاد کدگذاری مناسب برای سیستم مالی کسب‌وکار

خدمات حسابداری اجرایی

مدیریت وظایف حسابداری برای شرکت‌ها

ثبت‌اسناد حقوق و دستمزد کارکنان و بررسی لیست بیمه و مالیات

تهیه صورت‌های مالی لازم

پیگیری مطالبات

ثبت تراکنش‌های بانکی

مستندسازی پرداخت‌های ورودی و خروجی

خدمات جامع حسابداری

 

این خدمات جامع شامل کلیه پیشنهادها ذکر شده قبلی می‌شود و شرکت‌های حسابداری موظف‌اند آنها را با تخصص و دقت ارائه دهند. این نوع خدمات ترکیبی از وظایف تخصصی مختلفی است که به مشتریان ارائه می‌شود.

 

خدمات حسابرسی مالیاتی

   

 

 

 

 

خدمات حسابرسی مالیاتی

حسابرسی مالیاتی زمانی است که مقامات مالیاتی سوابق مالی یک کسب و کار یا فرد را از نزدیک بررسی می‌کنند تا مطمئن شوند که مالیات بر اساس درآمد واقعی و مطابق با قانون پرداخت می‌شود. هدف اصلی حسابرسی مالیاتی، کشف تقلب و فرار مالیاتی و در عین حال ارتقای عدالت در سیستم مالیاتی است. حسابرسی‌ها می‌توانند به صورت تصادفی یا در صورت وجود مغایرت در اظهارنامه‌های مالیاتی انجام شوند. بسته به یافته‌ها، حسابرسی می‌تواند منجر به پرداخت مالیات اضافی یا جریمه شود. شرکت حسابداری صالحانی با 13 سال سابقه حرفه‌ای در کلیه امور حسابرسی و حسابداری آماده همکاری با شما عزیزان است. با افتخار، تبحر ویژه کارشناسان ما در حل تمامی مسائل مالیاتی، امضای شرکت صالحانی است. برای دریافت مشاوره رایگان در مورد خدمات مالیاتی با بهترین متخصصان امور مالیاتی کشور، با شماره 02177330397  تماس بگیرید. 

حسابرس مالیاتی کیست؟

حسابرس مالیاتی کسی است که اسناد مالی مؤدیان مالیاتی را از طرف اداره امور مالیاتی یا شرکت‌های حسابرسی مجاز بررسی و ارزیابی می‌کند. آن‌ها با مهارت‌های تخصصی خود، اطمینان حاصل می‌کنند که اطلاعات مالی در اظهارنامه‌های مالیاتی دقیق است و مالیات‌ها طبق قانون به درستی محاسبه و پرداخت می‌شوند. یک ممیزی مالیاتی باید درک کاملی از قوانین و مقررات مالیاتی داشته باشد و باید جزئیات مالی را به دقت تجزیه و تحلیل کند. نتیجه حسابرسی مالیاتی می‌تواند منجر به تعدیل مالیات، افزایش وصول مالیات یا حتی جریمه برای هرگونه تخلف شود.

حسابرسی مالیاتی به چه صورتی انجام می‌شود؟

حسابرسی مالیاتی دقیقاً چیست و چگونه کار می‌کند؟ یک بررسی کامل از اسناد و گزارش‌های مالی ارائه شده به مقامات مالیاتی است. این فرآیند صحت اطلاعات مالی را بررسی می‌کند و انطباق با قوانین مالیاتی را تضمین می‌کند. حسابرسی‌های مالیاتی برای تشخیص تخلفات مالیاتی و رفع هرگونه اشتباه در اظهارنامه‌های مالیاتی بسیار مهم هستند. 

مراحل انجام حسابرسی:

جمع‌آوری و بررسی اسناد مالی ارائه شده توسط مالیات‌دهنده.

بررسی اینکه آیا گزارش‌های مالی با قوانین و مقررات مربوطه مطابقت دارند یا خیر.

ایجاد یک گزارش نهایی که جزئیات یافته‌های حسابرسی را شرح می‌دهد. ۴. نتایج را به مؤدی مالیاتی اطلاع دهید و هرگونه تعدیل مالیات یا جریمه را تعیین کنید.

این فرآیند به ارتقای شفافیت مالی و عدالت در مالیات کمک می‌کند.

حسابرسی مالیاتی شامل چه چیزهایی است؟

مدارک و مستندات مالی: حسابرسان به بررسی اسناد حسابداری، فاکتورها، صورتحساب‌ها و سایر مدارک مالی می‌پردازند تا مطمئن شوند که تمامی اطلاعات به درستی ثبت شده‌اند.

اظهارنامه‌های مالیاتی: یکی از وظایف اصلی حسابرسان، بررسی تطابق اطلاعات موجود در ارسال اظهارنامه‌ مالیاتی با واقعیت‌های مالی و اسناد است.

محاسبات مالیات: حسابرسان محاسبات مالیاتی را مورد بررسی قرار می‌دهند تا اطمینان حاصل کنند که مالیات به درستی و بر اساس درآمد واقعی محاسبه شده است.

روندهای مالی: تحلیل روندهای مالی کسب‌وکار، شامل درآمد، هزینه‌ها و سود، به شناسایی ناهنجاری‌ها و انحرافات کمک می‌کند.

رعایت قوانین و مقررات: اطمینان از پایبندی مؤدی به تمامی قوانین و مقررات مالیاتی، یکی از جنبه‌های کلیدی حسابرسی مالیاتی است.

تراکنش‌های بین‌المللی: در صورت وجود، حسابرسان بررسی می‌کنند که آیا تراکنش‌های بین‌المللی با قوانین مالیاتی کشورهای مختلف همخوانی دارد یا خیر.

قانون حسابرسی مالیاتی

 

طبق ماده ۲۷۲ قانون مالیات‌های مستقیم، همه افراد حقیقی و حقوقی باید صورت‌های مالی خود را که توسط سازمان حسابرسی یا مؤسسات معتبر جامعه حسابداری رسمی ایران حسابرسی شده، به سازمان امور مالیاتی کشور همراه با اظهارنامه مالیاتی ارائه دهند. بر اساس این قانون، هر شرکت و سازمان برای محاسبه مالیات‌های خود به یک حسابرس احتیاج دارد. از ظزیق همکاری با شرکت حسابداری صالحانی، می‌توانید هزینه‌های مالی خود را به بهترین شکل مدیریت کنید و دقت و صحت امور مالی کسب و کارتان را افزایش دهید. برای مشاوره مالیاتی و اطلاعات بیشتر در زمینه حسابرسی مالیاتی، با شماره 02177330397 تماس بگیرید. تیم ما آماده است تا به تمام سوالات شما به صورت کاملا رایگان پاسخ دهد.

 

شرکت خدمات حسابداری در تهران

   

 

 

 

 شرکت خدمات حسابداری در تهران

کسب‌وکارهایی که خدمات حسابداری و مالی خود را به شرکت‌های حسابداری واگذار می‌کنند، در مقایسه با سایرین، توسعه و پیشرفت بیشتری را تجربه می‌کنند. این در حالی است که برخی افراد تصور می‌کنند برون‌سپاری حسابداری به معنای ضعف در مدیریت امور است. این فرض کاملاً نادرست است؛ واگذاری وظایف مالی به یک شرکت حسابداری معتبر، نشان‌دهنده مدیریت عالی و رویکردی سیستماتیک است که مسئولیت‌های شرکت را به طور مناسب تخصیص می‌دهد. واگذاری وظایف به افراد متخصص، خطاها و اشتباهات را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و در نتیجه از ضررهای مالی جبران‌ناپذیر جلوگیری می‌کند.

برخی از مزایای همکاری با شرکت‌ حسابداری در تهران عبارتند از:

مدیریت صحیح هزینه‌های مربوط به بخش‌های مالی و حسابداری.

ثبت تمام اسناد مالی و حسابداری در سیستم طبق استانداردهای حسابداری

رفع نگرانی‌ها در مورد چالش‌های استخدام پرسنل و حسابداران ماهر

واگذاری مسئولیت‌های حسابداری و مالی به یک شرکت تخصصی.

تمرکز بر فعالیت‌های اصلی کسب‌وکار و ایجاد آرامش خاطر برای مدیران

مسئولیت‌های یک شرکت یا موسسه حسابداری

یک شرکت یا موسسه حسابداری، مسئولیت‌هایی دارد که شامل شناسایی ابزارها، اصطلاحات و محتوای اطلاعاتی و همچنین هرگونه تخصصی است که به پیشرفت در زمینه حسابداری کمک می‌کند. این شرکت‌ها طیف گسترده‌ای از وظایف را بر عهده دارند که می‌توان آنها را به شرح زیر طبقه‌بندی کرد:

- ثبت و گزارش اسناد مربوط به دریافت‌ها و پرداخت‌های کارفرما

- ارائه مشاوره در برنامه‌ریزی مالی، ارزیابی ریسک، مدیریت سرمایه و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری

- تأیید صحت و اعتبار اسناد ثبت شده و گزارش‌های مالی

- نظارت و سرپرستی بر پرداخت‌های مالیاتی

- ارزش‌گذاری دارایی‌ها، سهام و دارایی‌های ثابت

- تهیه و بررسی گزارش‌های مالی برای مشتریان، به ویژه گزارش‌های بودجه، صورت‌های سود و زیان و گزارش‌های مدیریتی

- انجام تجزیه و تحلیل و بررسی کامل داده‌های مالی مشتریان برای تقویت رشد کسب و کار و تسهیل تصمیم‌گیری بهینه

- آموزش کارکنان در زمینه حسابداری، مالیات و امور مالی

چه ویژگی‌هایی بهترین شرکت حسابداری را تعریف می‌کند؟

 

هنگام انتخاب بهترین شرکت حسابداری، مهم‌ترین گام ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده، هزینه آن خدمات و از همه مهم‌تر، سابقه کاری شرکت است. انتخاب بهترین شرکت حسابداری دغدغه مدیران کسب و کار است که اغلب در انتخاب یک شرکت حسابداری معتبر برای نیازهای حسابداری خود با چالش مواجه می‌شوند.

در زیر، برخی از ویژگی‌های مهم را که باید هنگام جستجوی بهترین شرکت حسابداری در نظر بگیرید، فهرست کرده‌ایم و ما به طور مداوم تلاش می‌کنیم تا این جنبه‌ها را در سامان محاسبان و تیم مالی خود بهبود بخشیم

حضور مدیران متخصص و منظم در یک شرکت حسابداری از اهمیت بالایی برخوردار است و از مزایای یک شرکت حسابداری معتبر محسوب می‌شود.

هنگام انتخاب بهترین شرکت حسابداری، داشتن سابقه کاری مناسب بسیار مهم است.

برای مدیران و کارشناسان شرکت‌های حسابداری، داشتن تخصص در زمینه‌های مختلف مالی و مالیاتی ضروری است.

شرکت‌هایی که نظم و انضباط کافی را حفظ می‌کنند، همیشه در اولویت قرار می‌گیرند و در چنین مواردی، روابط و رضایت مشتری معمولاً بهبود می‌یابد.

شرکتی که به عنوان بهترین شرکت حسابداری شناخته می‌شود، باید پرسنل و مدیرانی با مهارت‌های روابط عمومی قوی و ارتباطات مؤثر داشته باشد.

بهترین شرکت حسابداری به طور مداوم خدمات درخواستی را به مؤثرترین شکل ممکن به مشتریان و مشاغل ارائه می‌دهد و تلاش می‌کند رضایت مشتری را حفظ کند.

 

خدمات ارسال انواع اظهارنامه مالیاتی

   

 

 

 

 

 

خدمات ارسال انواع اظهارنامه مالیاتی 

تمرکز بر جزئیات و انتخاب اظهارنامه مناسب برای یک‌روند درست اظهارنامه مالیاتی و اجتناب از مشکلات با سازمان امور مالیاتی بسیار مهم است. در اینجا انواع مختلف اظهارنامه وجود دارد:

 

 

اظهارنامه مالیات‌بردرآمد برای اشخاص حقوقی موضوع ماده 100 قانون مالیات های مستقیم

اظهارنامه مالیات‌بردرآمد اشخاص حقوقی گروه 1 ماده 95 قانون مالیات های مستقیماظهارنامه مالیات‌بردرآمد افراد گروه 2 ماده 95 قانون مالیات های مستقیماظهارنامه مالیات‌بردرآمد افراد گروه 3 ماده 95 قانون مالیات های مستقیماظهارنامه مالیات‌بردرآمد املاک و مستغلات برای افراد دارای درآمد ملکی بر اساس مواد 57 و 80اظهارنامه مالیاتی انحلال شرکت طبق مواد 114 و 116 قانون مالیات های مستقیمانتخاب نوع اظهارنامه مناسب به ماهیت فعالیت اقتصادی و ساختار قانونی فرد یا کسب‌وکار بستگی دارد. گروه مالی صالحانی ارائه دهنده خدمات مالیاتی و ارسال اظهارنامه مالیاتی میباشد. شماره تماس ما 09191367651

 

 

چگونه اظهارنامه مالیاتی تشکیل دهیم؟

قبل از سال 2012، ثبت مالیات یک فرآیند طولانی و پرهزینه بود که روی کاغذ انجام می شد. با این حال، با پیشرفت‌های فناوری، سازمان امور مالیاتی سیستم‌های آنلاینی را معرفی کرد تا تکمیل و ارسال اظهارنامه برای مودیان مالیاتی آسان‌تر شود. در اینجا نحوه کار این فرآیند آمده است:

 

 

پیش ثبت‌نام شماره اقتصادی و دریافت کد رهگیری

مشخصات پیش ثبت‌نام خود را تأیید کنید و پاکتی حاوی اطلاعات کاربری خود دریافت کنیدشماره اقتصادی خود را ثبت کنید و مشخصات ثبت‌نام خود را تأیید کنیداظهارنامه الکترونیکی خود را تکمیل و ارسال کنیدبرگشتی خود را ارسال کنید و کد رهگیری دریافت کنیدبه‌صورت آنلاین به حساب‌های مالیاتی خود دسترسی پیدا کرده و پرداخت کنیداین رویکرد جدید نه‌تنها پرونده‌سازی را سریع‌تر و ساده‌تر کرده است، بلکه دقت و شفافیت اطلاعات به اشتراک گذاشته شده را نیز بهبود بخشیده است. مودیان مالیاتی می‌توانند به‌راحتی از طریق سایت سازمان امور مالیاتی www.tax.gov.ir به این خدمات دسترسی داشته باشند و اطمینان حاصل کنند که به‌راحتی به تعهدات قانونی خود عمل می‌کنند. این به‌روزرسانی‌ها تعهد به تقویت فرایندهای مالیاتی در ایران را نشان می‌دهد.

 

 

برای ارائه اظهارنامه مالیاتی به چه مدارکی نیاز دارید؟

برای تکمیل اظهارنامه مالیاتی خود به موارد زیر نیاز دارید:

 

 

مجوزهای مراجع مربوطه به نام شما صادر شده است

اساس‌نامه، تفاهم‌نامه و هرگونه اصلاحیه اخیر مربوط به فعالیت‌های شرکت شماقرارداد اجاره یا اثبات آدرس قانونی شرکت شماکپی کارت ملی برای اعضای هیئت‌مدیره و امضاکنندگان اسناد مهمترازنامه برای اشخاص حقیقی یا حقوقیصورت سود و مشخصات کلیه افراد دخیل در تنظیم اظهارنامه عملکرداطلاعات درآمد و فروش، اعم از داخلی یا بین‌المللیگواهی گردش حساب با مهر شرکت یا شعبه شماصورت بهای تمام شده کالا یا خدمات تولید و فروخته شدهکلیه قراردادهایی که شرکت شما با اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر، اعم از خصوصی و دولتی داردمانده سود و زیان دوره قبل به همراه تعدیل گردش مالی سالانهشماره ثبت قانونی و کد رهگیریسند تأیید پرداخت مالیات مورد تأیید سازمان مالیاتی برای کسوراتکارت ویزیت در صورت وجودکد کاربری، رمز عبور و کد رهگیری پیش ثبت‌نام برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی شماصورت‌حساب سالانه‌ای قبل برای بررسی توسط حسابرس اداره مالیاتاسنادی مانند پرداخت‌های بیمه مورد نیاز برای شناسایی توسط وزارت خزانه‌داریارائه اسناد مالی دقیق و جاری هنگام تهیه اظهارنامه مالیاتی بسیار مهم است. این نه‌تنها وضعیت مالی شما را روشن می‌کند؛ بلکه به جلوگیری از مشکلات احتمالی با اداره مالیات نیز کمک می‌کند؛ بنابراین، مطمئن شوید که این اسناد را به‌دقت جمع‌آوری و سازماندهی کنید تا فرایند بررسی و تأیید را ساده کنید.

 

 

تاریخ شروع اظهارنامه مالیاتی 1404

افراد معمولاً تا پایان خرداد فرصتی سالانه برای ارائه اظهارنامه مالیاتی دارند، اگرچه این مهلت اغلب تمدید می‌شود. مثلاً در سال 1403 مهلت به آخر مرداد موکول شده است.

 

برای مشاغل، مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مطابق با پایان سال مالی است که در اساس‌نامه شرکت ذکر شده است. آنها همچنین ملزم به ارائه اظهارنامه‌های سه‌ماهه هستند که باید ظرف 15 روز پس از پایان هر سه ماهه ارسال شوند. به عنوان مثال، مشاغل باید اظهارنامه مالیاتی بهاره خود را تا اواسط مرداد ارائه کنند.

 

نحوه ثبت اظهارنامه مالیاتی 1403

در سال‌های اخیر سازمان امور مالیاتی موظف به تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی به‌صورت الکترونیکی بوده و نیازی به مراجعه حضوری نیست. این فرایند شامل پنج مرحله است:

 

 

مرحله اول: پیش ثبت الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی

برای شروع، به کد اقتصادی نیاز دارید. شما اطلاعات اولیه شرکت خود را ارائه می‌دهید، شماره موبایل خود را در سیستم تأیید می‌کنید و تأییدیه پستی خود را همراه با یک کد پستی 10 رقمی آپلود می کنید.

 

 

مرحله دوم: تأیید اطلاعات

پس از تکمیل پیش ثبت‌نام، باید برخی از اطلاعاتی را که در مرحله قبل ارسال کرده‌اید تأیید کنید. این تأیید از طریق منابع مختلف انجام خواهد شد. اگر همه چیز بررسی شود، می‌توانید به مرحله بعدی بروید. اگر مغایرت وجود داشته باشد، پیامکی دریافت خواهید کرد که این مشکل را به شما هشدار می‌دهد.

 

 

مرحله سوم: ایجاد و ارسال اطلاعات کاربر برای اظهارنامه مالیاتی

درصورتی‌که سازمان امور مالیاتی کشور مشخصات پیش ثبت‌نام شما را تأیید کند، کد کاربری و رمز عبور از طریق پیامک دریافت خواهید کرد.

 

 

مرحله چهارم: ثبت‌نام الکترونیکی

هنگامی که اطلاعات کاربری خود را دریافت کردید، وارد سیستم شوید و اطلاعات اقتصادی شرکت خود را پر کنید.

 

 

مرحله پنجم: اعتبارسنجی

اطلاعاتی که ارائه می‌دهید هم در دفتر مرکزی و هم در محل بررسی می‌شود و با فایل‌های فیزیکی مقایسه می‌شود. در صورت وجود هر گونه ناهماهنگی، از طریق پیامک اعلان دریافت خواهید کرد. هنگامی که اطلاعات شما توسط سازمان تأیید شد، وضعیت 45 به شما تعلق می گیرد که به این معنی است که آماده ارسال اظهارنامه الکترونیکی هستید.

 

 

چه اطلاعاتی باید در اظهارنامه گنجانده شود؟

اطمینان از صحت اطلاعات در اظهارنامه ضروری است، بنابراین هنگام پر کردن آن دقیق باشید. در اینجا چیزی است که باید شامل شود:

 

 

کد کاربری و رمز عبور محرمانه ارائه شده توسط دفتر مالی محلی شما.

پاسخ به سؤالات اظهارنامه در خصوص مشخصات هویتی امضاکنندگان طبق اساس‌نامه.جزئیات حسابداری برای اظهارنامه مالیاتی.اطلاعات سود و زیانداده‌های ترازنامه شرکت.هرگونه مغایرت در ترازنامه باید رسیدگی شود.اقلام معاف از مالیاتبررسی اظهارنامه برای اطمینان از مطابقت میزان درآمد با اظهارنامه ارزش افزوده و گزارش فصلی.در نهایت اظهارنامه را ارسال و کد رهگیری خود را دریافت کنید.به یاد داشته باشید، پس از تأیید نهایی اطلاعات الکترونیکی شما برای سال مالیاتی مورد نظر، باید کد رهگیری را از سامانه دریافت کنید که به‌عنوان تأییدیه اظهارنامه شما عمل می‌کند.

 

 

پیامدهای عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی

همان‌طور که قبلاً گفته شد، اظهارنامه مالیاتی باید در پایان سال مالیاتی یا ظرف چهار ماه پس از پایان سال مالی، همان‌طور که در اساس‌نامه شرکت ذکر شده است، تسلیم شود. درصورتی‌که مودیان اظهارنامه خود را در موعد مقرر تنظیم و تسلیم نکنند، تا 30 درصد از مبلغ مالیات پرداخت نشده با جریمه مواجه خواهند شد و این جریمه قابل بخشودگی نیست. برای ارائه اظهارنامه مالیاتی میتوانید با یک مشاوره مالیاتی مشورت نمایید. 

 

این مهم است که هم افراد و هم برای مشاغل درک کنند که حتی اگر در هیچ فعالیت مالی شرکت نکرده باشند، همچنان ملزم به ارائه اظهارنامه مالیاتی هستند. نداشتن تراکنش مالی بهانه‌ای برای عدم ارائه اظهارنامه نمی‌باشد. در چنین مواقعی برای جلوگیری از جریمه باید اظهارنامه سفید به همراه مدارک لازم را ارائه کنند.

 

شرکت انجام کلیه خدمات حسابداری و حسابرسی

   

 

 شرکت انجام کلیه خدمات حسابداری و حسابرسی

خدمات حسابداری شامل طیف وسیعی از فعالیت‌های تخصصی است که برای کمک به سازمان‌ها در مدیریت امور مالی و حسابداری آنها طراحی شده‌اند. خدماتی که توسط شرکت حسابداری صالحانی ارائه می‌شود شامل تهیه و ثبت گزارش‌های مالی، تشکیل اظهارنامه‌های مالیاتی، مشاوره مالیاتی و نمایندگی در اختلافات مالیاتی است. صالحانی با تیمی اختصاصی از سرپرستان ارشد، مدیران مالی و حسابداران متعهد، مسیر رشد مثبتی را در صورت‌های مالی شما تضمین می‌کند و تضمین می‌کند که تمام وظایف مالی و حسابداری با دقت و کیفیت بالا انجام می‌شوند. خدمات حسابداری ما همچنین شامل مشاوره رایگان، پشتیبانی فنی، اجرا و ارائه سایر پیشنهادات حسابداری مرتبط است. برای دریافت مشاوره رایگان، لطفاً با شماره 02177330397 با ما تماس بگیرید.

خدمات مشاوره حسابداری

شرکت‌های حسابداری از طریق خدمات مشاوره حسابداری به کسب‌وکارها در بهینه‌سازی فرآیندهای مالی خود کمک می‌کنند و آنها را از آخرین تغییرات در قوانین مالیاتی و مقررات حسابداری مطلع نگه می‌دارند. شرکت‌های حسابداری از تخصص و دانش خود برای کمک به کسب‌وکارها در جهت‌یابی مؤثر در پیچیدگی‌های مدیریت مالی استفاده می‌کنند. در یک محیط تجاری پویا، شرکت‌ها به انعطاف‌پذیری و توانایی انطباق سریع با تغییرات اقتصادی نیاز دارند. برای دستیابی به این هدف، بسیاری از سازمان‌ها تصمیم می‌گیرند فعالیت‌های خاصی را که خارج از تخصص اصلی آنها است، برون‌سپاری کنند.

برخی از خدمات مشاوره حسابداری ارائه شده عبارتند از:

خدمات مشاوره مالیاتی

کمک در تهیه پیش نویس قراردادها

تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی شامل صورت‌های سود و زیان و ترازنامه‌ها

راهنمایی در مصاحبه و استخدام پرسنل حسابداری

ارزیابی سیستم‌ها و فرآیندهای مالی به همراه توصیه‌هایی برای بهبود

علاوه بر این، پیاده‌سازی و استقرار سیستم‌های مالی یکی دیگر از خدمات کلیدی ارائه شده توسط شرکت‌ها و موسسات حسابداری است. پس از ارزیابی وضعیت فعلی یک شرکت و اهداف تجاری بلندمدت آن، می‌توان در مورد نرم‌افزار حسابداری و ماژول‌های لازم برای خودکارسازی سیستم حسابداری تصمیم‌گیری کرد.

مسئولیت‌های یک شرکت حسابداری

یک شرکت حسابداری در تهران مسئولیت‌های مختلفی از جمله شناسایی ابزارها، اصطلاحات و محتوای اطلاعاتی که به پیشرفت در حوزه حسابداری کمک می‌کنند، دارد. این شرکت‌ها طیف گسترده‌ای از وظایف را انجام می‌دهند که می‌توان آنها را به شرح زیر طبقه‌بندی کرد:

ثبت و گزارش اسناد مربوط به مطالبات و بدهی‌های کارفرما

ارائه مشاوره در مورد برنامه‌ریزی مالی، ارزیابی ریسک، مدیریت سرمایه و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری

تأیید صحت و اعتبار سوابق و گزارش‌های مالی

نظارت و بررسی پرداخت‌های مالیاتی

ارزش‌گذاری دارایی‌ها، سهام و دارایی‌های ثابت

تهیه و بررسی گزارش‌های مالی مشتریان، به ویژه گزارش‌های بودجه، صورت‌های سود و زیان و ترازنامه‌های مدیریتی

انجام تجزیه و تحلیل‌های جامع از داده‌های مالی مشتریان برای افزایش رشد کسب و کار و تسهیل تصمیم‌گیری آگاهانه

آموزش پرسنل در امور حسابداری، مالیاتی و مالی

 

انجام خدمات حسابرسی

شرکت خدمات مالیاتی و حسابداری

  شرکت خدمات مالیاتی و حسابداری

در حوزه خدمات حسابداری، تمرکز بر مسائل حسابداری و مالیاتی است. این حوزه دارای مقررات رسمی خاصی است که منحصراً در مورد آن اعمال می‌شود. به طور کلی، امور مالیاتی در هر کسب و کاری جنبه‌ای مهم و حیاتی دارد که نیاز به توجه دقیق دارد. برای انجام خدمات مالیاتی مانند ترازنامه، تجزیه و تحلیل حساب، گزارش درآمد، طبقه‌بندی حساب، محاسبات سود و زیان و غیره، مشورت با تیمی از متخصصان ضروری است.

در حوزه خدمات مالیاتی برای مشاغل، ابتدا شناسایی کد مالیاتی هر حرفه ضروری است. به طور کلی، در حوزه فعالیت‌های اقتصادی، کد مالیاتی به سه گروه تولیدی، تجاری و خدماتی طبقه‌بندی می‌شود. در این زمینه، شرکت حسابداری باید ارزیابی کند که حرفه مربوطه به کدام بخش نزدیک‌تر است تا نرخ مالیات قابل اجرا را به حداقل برساند.

در ادامه، بر اساس مبلغ واریزی، مشخص می‌شود که کسب و کار در کدام یک از سه دسته فوق قرار می‌گیرد. پس از این مرحله، شرکت مالیاتی تلاش می‌کند تا مطابق ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم عمل کند.

چرا خدمات مالیاتی ضروری است؟

مقررات مالیاتی مختلفی وضع شده است که همه مشاغل را ملزم به اختصاص بخشی از درآمد سالانه خود به عنوان مالیات دولتی می‌کند. درک این نکته بسیار مهم است که موضوع مالیات بسیار پیچیده است و همه افراد توانایی مدیریت مؤثر آن را ندارند. فردی که مسئول نظارت بر امور مالیاتی یک سازمان است باید درک کاملی از قوانین و مقررات مختلف مربوط به خدمات مالیاتی داشته باشد. در غیر این صورت، ممکن است کسب و کار با چالش‌های قابل توجهی روبرو شود.

صرف نظر از صنعت یا دسته ای که کسب و کار شما به آن تعلق دارد، به ناچار مشمول امور مالیاتی می شود. یک کسب و کار موفق به شریکی نیاز دارد تا چالش‌های مربوط به مالیات و مقررات قابل اجرا را، حتی در حین فعالیت‌های جاری، حل کند.

نکته: پرداخت مالیات یک تعهد قانونی است و جمع‌آوری مدارک لازم جهت ارائه به سازمان امور مالیاتی نیازمند متخصصین ماهر است. فعالیت‌هایی مانند تشکیل اظهارنامه مالیاتی، نگهداری سوابق حسابداری، محاسبه مالیات بر ارزش افزوده، تهیه گزارش‌های مالی سالانه، تشخیص مالیات بر درآمد و ارائه خدمات مشاوره‌ای مختلف همگی بخشی از ارائه خدمات مالیاتی هستند.

کاهش جرایم سنگین مالیاتی

بهترین راه برای مدیریت کسب و کارتان، رعایت تعهدات مالیاتی و پرداخت به موقع مالیات است. اما وقتی که جریمه می‌شویم چه کنیم؟ شرکت حسابداری صالحانی خدمات مالیاتی در زمینه کاهش چشمگیر جریمه مالیات ارائه می‌دهد. می‌توانید به راحتی با همکاری با صالحانی و کمک گرفتن از مشاوره مالیاتی مجرب ما، به آنها رسیدگی کنید.

خدمات مالیاتی شامل چه مواردی می شود؟

بسته به نیازهای خاص کسب و کار خود، می توانید از تمام یا بخشی از خدمات مالیاتی ارائه شده توسط شرکت‌های حسابداری استفاده کنید. خدمات مالیاتی که از یک شرکت حسابداری دریافت می‌کنید معمولاً شامل طیف وسیعی از پیشنهادات می‌شود که برخی از آن‌ها ممکن است با نیازهای شما مرتبط باشد، همانطور که در زیر ذکر شده است:

ارائه و ارسال اظهارنامه مالیاتی

تهیه و تشکیل صورتهای عملکرد دوره مالی

تنظیم لایحه مالیاتی

وکالت در موارد تخلفات مالیاتی

خدمات مربوط به فعالیت‌های واردات و صادرات

بررسی اقلام مشمول معافیت مالیاتی

وکالت و دفاع از دادگاه در پرونده‌های مالیاتی ( وکیل مالیاتی )

پیگیری و بازیابی مالیات‌های اضافه پرداخت شده از سازمان امور مالیاتی کشور

تنظیم و تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده

خدمات مالیاتی برای فعالیت‌های اقتصادی در تولید، تجارت و غیره

اخذ کد اقتصادی جدید

نگهداری و پلمپ دفاتر قانونی

محاسبه مالیات تراکنش بانکی

و بسیاری دیگر از خدمات مرتبط با مالیات

ارائه خدمات سامانه مودیان

 

شرکت انجام خدمات حسابداری در تهران

   

 

 

 شرکت انجام خدمات حسابداری در تهران

خدمات حسابداری شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌های تخصصی است که به سازمان‌ها در مدیریت امور مالی و حسابداری یاری می‌رساند. خدمات ارائه‌شده توسط شرکت حسابداری در تهران که شرکت صالحانی میباشد، شامل تهیه و ثبت گزارش‌های مالی، تنظیم اظهارنامه‌های مالیاتی، مشاوره در زمینه مالیاتی و نمایندگی در دعاوی مرتبط با مالیات است. با بهره‌گیری از تیمی متعهد از سرپرستان ارشد، مدیران مالی و حسابداران حرفه‌ای، صالحانی به شما در بهبود وضعیت صورت‌های مالی کمک کرده و تضمین می‌کند که تمامی وظایف مالی و حسابداری با دقت و کیفیت بالا انجام شوند. خدمات حسابداری ما شامل مشاوره رایگان، پشتیبانی فنی و اجرای سایر پیشنهادات مرتبط با حسابداری است. برای دریافت مشاوره رایگان می‌توانید با شماره 02177330397 تماس بگیرید.

 

خدمات مشاوره حسابداری

مؤسسات حسابداری در زمینه مشاوره به کسب‌وکارها کمک می‌کنند تا فرآیندهای مالی خود را بهینه‌سازی کرده و آن‌ها را از آخرین تغییرات قوانین مالیاتی و مقررات حسابداری مطلع سازند. شرکت‌های حسابداری با تخصص و دانش خود به کسب‌وکارها یاری می‌رسانند تا به‌طور مؤثر پیچیدگی‌های مدیریت مالی را هدایت کنند. در یک محیط تجاری پویا، شرکت‌ها نیازمند انعطاف‌پذیری و سازگاری سریع با تغییرات اقتصادی هستند. برای این هدف، بسیاری از سازمان‌ها تصمیم به برون‌سپاری فعالیت‌هایی که خارج از حوزه تخصص آن‌هاست، می‌گیرند که به این فرآیند، برون‌سپاری حسابداری گفته می‌شود. این شیوه به آن‌ها این امکان را می‌دهد که از خدمات باکیفیت و تخصصی بهره‌مند شوند بدون اینکه هزینه‌های داخلی خود را افزایش دهند. به‌دلیل نیاز به تخصص و اطلاعات به‌روز، خدمات حسابداری به‌طور معمول برون‌سپاری می‌شود.

 

در زیر برخی از خدمات مشاوره حسابداری ارائه‌شده ذکر شده است:

 

- خدمات مشاوره مالیاتی

- کمک به تنظیم پیش‌نویس قراردادها- تحلیل صورت‌های مالی شامل صورت سود و زیان و ترازنامه- راهنمایی در خصوص مصاحبه و استخدام حسابداران- ارزیابی سیستم‌ها و فرآیندهای مالی به همراه پیشنهاداتی برای بهبود

 

علاوه بر این، پیاده‌سازی و استقرار سیستم‌های مالی از دیگر خدمات کلیدی ارائه‌شده توسط شرکت‌ها و مؤسسات حسابداری به شمار می‌آید. پس از بررسی وضعیت کنونی یک شرکت و اهداف بلندمدت آن، می‌توان در خصوص نرم‌افزارها و ماژول‌های حسابداری لازم برای خودکارسازی سیستم حسابداری تصمیم‌گیری کرد.

 

پشتیبانی فنی و خدمات شرکت حسابداری صالحانی

خدمات پشتیبانی فنی و دیگر خدمات ارائه‌شده توسط شرکت حسابداری صالحانی شامل موارد زیر است:

 

 

- راه‌اندازی نرم‌افزار حسابداری متناسب با نیازهای خاص هر سازمان

- پیاده‌سازی انواع سیستم‌های مالی و حسابداری همانند سیستم‌های ردیابی حضوروغیاب- طراحی نرم‌افزار پیشرفته حسابداری و مدیریت موجودی- مشاوره حسابداری با شرکت حسابداری صالحانی- ارائه خدمات مالی و حسابداری از سوی تیمی حرفه‌ای و با تجربه

 

حتی کوچک‌ترین خطایی که یک حسابدار انجام دهد می‌تواند تأثیر معناداری بر کسب‌وکار داشته باشد و گزارش‌های دقیق برای موفقیت بسیار حیاتی است. شرکت حسابداری صالحانی به اهمیت کار حسابداری و مالیاتی، به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی، واقف است؛ بنابراین بدون توجه به مقیاس پروژه، جلسات متعددی را با ذی‌نفعان و حسابداران پیش از تحویل پروژه برگزار می‌کند. این جلسات بر توجیهات، مطالعات و رفتارهای خاص مربوط به هر کسب‌وکار، بررسی ساختارهای داخلی، عوامل تأثیرگذار، درخواست‌ها و انتظارات مشتری و رسیدگی به نگرانی‌های اصلی شرکا با مشارکت منابع انسانی متمرکز هستند. این رویکرد تضمین می‌کند که حسابداران همه جنبه‌های سازمان را به‌طور جامع ارزیابی کرده و با محیط جدید به‌سرعت سازگار شوند. به‌علاوه، شرکت حسابداری صالحانی با تعیین یک مدیر اختصاصی برای نظارت بر تمام پروژه‌ها، سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در تضمین کیفیت انجام می‌دهد و اطمینان حاصل می‌کند که سیستم حسابداری به‌طور مداوم بازنگری شده و هرگونه مشکل احتمالی پیش از بروز آن حل و فصل شود.

 

مسئولیت‌های یک شرکت حسابداری

یک شرکت حسابداری مسئولیت‌های متنوعی دارد، از جمله شناسایی ابزارها، اصطلاحات و محتوای اطلاعاتی که به پیشرفت در حوزه حسابداری کمک می‌کند. این شرکت‌ها مجموعه‌ای از وظایف را انجام می‌دهند که می‌توان آن‌ها را به شرح زیر دسته‌بندی کرد:

 

 

 

- ثبت و گزارش‌گیری اسناد مربوط به دریافتی‌ها و پرداخت‌های کارفرما

- ارائه مشاوره در زمینه برنامه‌ریزی مالی، ارزیابی ریسک، مدیریت سرمایه و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری- بررسی صحت و اعتبار سوابق و گزارش‌های مالی- نظارت بر پرداخت مالیات- ارزش‌گذاری دارایی‌ها، سهام و دارایی‌های ثابت- تهیه و بررسی گزارش‌های مالی مشتریان، به‌ویژه گزارش‌های بودجه، صورت‌های سود و زیان و ترازنامه مدیریت- انجام تجزیه‌وتحلیل جامع داده‌های مالی مشتریان برای تقویت رشد کسب‌وکار و تسهیل تصمیم‌گیری آگاهانه- آموزش پرسنل در زمینه‌های حسابداری، مالیاتی و مالی- انجام خدمات حسابرسی

 

 

انجام خدمات مالیاتی و حسابرسی مالیاتی

   

 

 

 

 انجام خدمات مالیاتی و حسابرسی مالیاتی

حسابرسی مالیاتی زمانی است که مقامات مالیاتی سوابق مالی یک کسب و کار یا فرد را از نزدیک بررسی می‌کنند تا مطمئن شوند که مالیات بر اساس درآمد واقعی و مطابق با قانون پرداخت می‌شود. هدف اصلی حسابرسی مالیاتی، کشف تقلب و فرار مالیاتی و در عین حال ارتقای عدالت در سیستم مالیاتی است. حسابرسی‌ها می‌توانند به صورت تصادفی یا در صورت وجود مغایرت در اظهارنامه‌های مالیاتی انجام شوند. بسته به یافته‌ها، حسابرسی می‌تواند منجر به پرداخت مالیات اضافی یا جریمه شود. شرکت حسابداری صالحانی با 13 سال سابقه حرفه‌ای در کلیه خدمات مالیاتی به ویژه ارسال اظهارنامه مالیاتی آماده همکاری با شما عزیزان است. با افتخار، تبحر ویژه کارشناسان ما در حل تمامی مسائل مالیاتی، امضای شرکت صالحانی است. برای دریافت مشاوره رایگان در مورد خدمات مالیاتی با بهترین متخصصان امور مالیاتی کشور، با شماره 02177330397 تماس بگیرید.

 

حسابرس مالیاتی کیست؟

حسابرس مالیاتی کسی است که اسناد مالی مؤدیان مالیاتی را از طرف اداره امور مالیاتی یا شرکت‌های حسابرسی مجاز بررسی و ارزیابی می‌کند. آن‌ها با مهارت‌های تخصصی خود، اطمینان حاصل می‌کنند که اطلاعات مالی در اظهارنامه‌های مالیاتی دقیق است و مالیات‌ها طبق قانون به درستی محاسبه و پرداخت می‌شوند. یک ممیزی مالیاتی باید درک کاملی از قوانین و مقررات مالیاتی داشته باشد و باید جزئیات مالی را به دقت تجزیه و تحلیل کند. نتیجه حسابرسی مالیاتی می‌تواند منجر به تعدیل مالیات، افزایش وصول مالیات یا حتی جریمه برای هرگونه تخلف شود.

 

 

حسابرسی مالیاتی به چه صورتی انجام می‌شود؟

حسابرسی مالیاتی دقیقاً چیست و چگونه کار می‌کند؟ یک بررسی کامل از اسناد و گزارش‌های مالی ارائه شده به مقامات مالیاتی است. این فرآیند صحت اطلاعات مالی را بررسی می‌کند و انطباق با قوانین مالیاتی را تضمین می‌کند. حسابرسی‌های مالیاتی برای تشخیص تخلفات مالیاتی و رفع هرگونه اشتباه در اظهارنامه‌های مالیاتی بسیار مهم هستند.

 

 

مراحل انجام حسابرسی:

جمع‌آوری و بررسی اسناد مالی ارائه شده توسط مالیات‌دهنده.بررسی اینکه آیا گزارش‌های مالی با قوانین و مقررات مربوطه مطابقت دارند یا خیر.ایجاد یک گزارش نهایی که جزئیات یافته‌های حسابرسی را شرح می‌دهد. ۴. نتایج را به مؤدی مالیاتی اطلاع دهید و هرگونه تعدیل مالیات یا جریمه را تعیین کنید.این فرآیند به ارتقای شفافیت مالی و عدالت در مالیات کمک می‌کند.

 

 

 

حسابرسی مالیاتی شامل چه چیزهایی است؟

مدارک و مستندات مالی: حسابرسان به بررسی اسناد حسابداری، فاکتورها، صورتحساب‌ها و سایر مدارک مالی می‌پردازند تا مطمئن شوند که تمامی اطلاعات به درستی ثبت شده‌اند.اظهارنامه‌های مالیاتی: یکی از وظایف اصلی حسابرسان، بررسی تطابق اطلاعات موجود در اظهارنامه‌های مالیاتی با واقعیت‌های مالی و اسناد است.محاسبات مالیات: حسابرسان محاسبات مالیاتی را مورد بررسی قرار می‌دهند تا اطمینان حاصل کنند که مالیات به درستی و بر اساس درآمد واقعی محاسبه شده است.روندهای مالی: تحلیل روندهای مالی کسب‌وکار، شامل درآمد، هزینه‌ها و سود، به شناسایی ناهنجاری‌ها و انحرافات کمک می‌کند.رعایت قوانین و مقررات: اطمینان از پایبندی مؤدی به تمامی قوانین و مقررات مالیاتی، یکی از جنبه‌های کلیدی حسابرسی مالیاتی است.تراکنش‌های بین‌المللی: در صورت وجود، حسابرسان بررسی می‌کنند که آیا تراکنش‌های بین‌المللی با قوانین مالیاتی کشورهای مختلف همخوانی دارد یا خیر.قانون حسابرسی مالیاتیطبق ماده ۲۷۲ قانون مالیات‌های مستقیم، همه افراد حقیقی و حقوقی باید صورت‌های مالی خود را که توسط سازمان حسابرسی یا مؤسسات معتبر جامعه حسابداری رسمی ایران حسابرسی شده، به سازمان امور مالیاتی کشور همراه با اظهارنامه مالیاتی ارائه دهند. بر اساس این قانون، هر شرکت و سازمان برای محاسبه مالیات‌های خود به یک حسابرس احتیاج دارد. از ظزیق همکاری با شرکت حسابداری صالحانی، می‌توانید هزینه‌های مالی خود را به بهترین شکل مدیریت کنید و دقت و صحت امور مالی کسب و کارتان را افزایش دهید. برای مشاوره مالیاتی رایگان و اطلاعات بیشتر در زمینه حسابرسی مالیاتی، با شماره 02177330397 تماس بگیرید. تیم ما آماده است تا به تمام سوالات شما به صورت کاملا رایگان پاسخ دهد.

 

 

شرکت انجام خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی

   

 

 

 

 شرکت انجام خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی

مشاوره مالیاتی راهنمایی های جامعی را در زمینه تهیه اظهارنامه مالیاتی، اعتراض به مالیات های معین شده، به حداقل رساندن بدهی های مالیاتی و تهیه صورت های دفاعی ارائه می دهد. مشاوران و وکلای مالیاتی شرکت حسابداری صالحانی مجهز به نمایندگی موثر مشتریان در جلسات مالیاتی و جلسات دادگاه برای دستیابی به بهترین نتایج ممکن هستند. کلیه مشاوره مالیاتی ارائه شده توسط شرکت حسابداری صالحانی بصورت کاملا حرفه‌ای و تخصصی انجام می‌شود. برای دریافت مشاوره رایگان در مورد خدمات حسابداری ما و مشاوره حتی اگر قصد همکاری با ما را ندارید، با شماره 02177330397 تماس بگیرید.

 

مشاوره مالیاتی چیست؟

مشاوره مالیاتی شامل تمام جنبه‌های مسائل مربوط به مالیات یک کسب‌وکار است. یک مشاور مالیاتی یا وکیل مالیاتی روی این مسائل مالی تمرکز می‌کند. گاهی اوقات، وضعیت مالی برخی از شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌تواند واقعاً پیچیده شود و داشتن یک مشاور مالی در هیئت‌مدیره ضروری است. درک مسائل مالی و مالیاتی می‌تواند برای هر کسی دشوار باشد و بدون دانش مناسب، افراد با چالش‌های جدی روبرو می‌شوند. به‌علاوه، تهیه دقیق صورت‌های مالی بسیار مهم است. هر گونه اشتباه منجر به خسارات مالی قابل‌توجه و هدررفتن بودجه برای پرداخت جریمه مالیات می‌شود.

 

مشاور مالیات فردی است که در امور مالی، قوانین مالیاتی و حسابداری مالیاتی تخصص دارد و نقشی حیاتی در کمک به کاهش مالیات در شرایط پیچیده مالی ایفا می‌کند. آنها درک گسترده‌ای از مسائل مالی و مسائل مالیاتی شخصی و تجاری دارند و در مورد آخرین قوانین مالیاتی به‌روز می‌شوند و گرفتن مشاوره مالیاتی از آن‌ها کمک بزرگی به شما می‌کند.

 

اهمیت استفاده از مشاوره مالیاتی

مشاوره مالیاتی ایده‌آل به‌عنوان یک سپر محافظتی برای کسب‌وکار شما عمل می‌کند و تضمین می ‌کند که در وهله اول از مسائل مالیاتی آسیب نبینید. هدف از راه‌اندازی کسب‌وکار چیست؟ هدف صاحبان مشاغل ایجاد ارزش افزوده برای خود و مشتریانشان با تأسیس شرکت‌های مختلف است. هر چه سود یک شرکت بیشتر باشد، بازده مالی بهتری برای صاحبان کسب‌وکار خواهد داشت. وقتی این اتفاق می‌افتد، چرخه اقتصادی شرکت‌ها به‌آرامی پیش می‌رود. بهترین توصیه مالیاتی، این است که قبل از اینکه با خطرات و جریمه‌های مالیاتی روبرو شوید، یک اقدام پیشگیرانه در نظر داشته باشید. شما نباید منتظر بمانید تا زمانی که صدمه‌دیده‌اید به دنبال راه حل باشید.

 

شرکت حسابداری صالحانی به طور ویژه‌ای روی مسائل مالیاتی تمرکز دارد درنتیجه می‌توانید با خیال راحت و نازل‌ترین قیمت، مشاوره مالیاتی شرکت خود را به ما بسپارید. وقتی صحبت از مشاوره مالیاتی آنلاین، تلفنی یا حضوری می‌شود، معمولاً تفاوت زیادی وجود ندارد. آنچه واقعاً مهم است اثربخشی مشاوره است. تیم صالحانی باسابقه چندین ساله متمرکز بر امور مالیاتی همراه شما عزیزان خواهد بود تا در کمترین زمان و معقول‌ترین بودجه، مشکلات مالیاتی شما را از صفر تا صد رفع کند.

 

مشاوره مالیاتی و تفاوت آن با خدمات مالیاتی

این دو حوزه کاملاً از یکدیگر متمایز هستند؛ خدمات مشاوره مالیاتی بر ارائه راهبردهای مختلف برای جلوگیری از جریمه‌های مالیاتی، اطمینان از رعایت به‌موقع تعهدات مالیاتی، اطلاع‌رسانی به‌‌ مشتریان در مورد آخرین تحولات مالیاتی و ارائه مشاوره در مورد شناسایی موارد مالیاتی موجود تمرکز دارد. در اصل، به‌عنوان یک نقشه راه برای استراتژی مالیاتی کسب‌وکار شما عمل می‌کند. در اصل خدمات مالیاتی در مورد اجرای تعهدات مالیاتی است.

 

وقتی از مشاوره مالیاتی برای اشخاص حقوقی صحبت می‌کنیم، به شرکت‌ها و سازمان‌هایی اشاره می‌کنیم که باهدف سود تشکیل شده‌اند و در فعالیت‌های تجاری شرکت می‌کنند. به طور معمول، این شرکت‌ها یک تیم مالی دارند که خدمات حسابداری، مالی و مالیاتی را به‌صورت متمرکز انجام می‌دهد. اما بااین‌حال، همه افراد در بخش مالی لزوماً تخصص و دانش لازم را ندارند.

مشاوره مالیاتی برای افراد و صاحبان مشاغل به همان اندازه مهم است، صرف‌نظر از اینکه کسب‌وکار به‌صورت انفرادی یا مشارکتی اداره می‌شود. بسیاری از مشاغل شخصی اغلب فاقد یک تیم مالی اختصاصی هستند که باعث می‌شود مالکان به‌تنهایی مسئولیت‌های مالیاتی خود را انجام دهند.

 

درحالی‌که مشاوره مالیاتی می‌تواند به طور موقت هزینه‌های مداوم یک کسب‌وکار را کاهش دهد، خطراتی نیز به همراه دارد. اگر تعهدات مالیاتی به‌درستی مدیریت نشود، می‌تواند منجر به عواقب جدی در درازمدت شود که به طور بالقوه کسب‌وکار را به خطر می‌اندازد. واقعیت این است که نشانه‌های مشکل یک کسب‌وکار اغلب تا زمانی که خیلی دیر نشده است نادیده گرفته می‌شوند و افراد معمولاً خطرات را تنها زمانی متوجه می‌شوند که اوضاع شروع به سخت‌شدن کند یا در برخی موارد، زمانی که دیگر خیلی دیر شده است. این امر اهمیت مشاوره مالیاتی را برای افراد و صاحبان مشاغل به طور یکسان برجسته می‌کند و به همان اندازه که برای نهادهای شرکتی مهم است باقی می‌ماند.

شرکت انجام خدمات مالیاتی و حسابداری

   

 

 

شرکت انجام خدمات مالیاتی و حسابداری 

خدمات مالیاتی شامل چه مواردی می شود؟

بسته به نیازهای خاص کسب و کار خود، می توانید از تمام یا بخشی از خدمات مالیاتی ارائه شده توسط شرکت‌ حسابداری در تهران استفاده کنید. همکاری با یک موسسه حسابداری معتبر برای خدمات مالیاتی شما آرامش خاطر را در مورد مسائل مالیاتی شما فراهم می‌کند. خدمات مالیاتی که از یک شرکت حسابداری دریافت می‌کنید معمولاً شامل طیف وسیعی از پیشنهادات می‌شود که برخی از آن‌ها ممکن است با نیازهای شما مرتبط باشد، همانطور که در زیر ذکر شده است:

ارسال اظهارنامه مالیاتی

تهیه و تشکیل صورتهای عملکرد دوره مالی

 تنظیم لایحه مالیاتی

وکالت در موارد تخلفات مالیاتی

تهیه و ارائه گزارش معاملات فصلی طبق ماده 169 قانون مالیات‌های مستقیم

خدمات مربوط به فعالیت‌های واردات و صادرات

بررسی اقلام مشمول معافیت مالیاتی

وکالت و دفاع از دادگاه در پرونده‌های مالیاتی ( وکیل مالیاتی )

پیگیری و بازیابی مالیات‌های اضافه پرداخت شده از سازمان امور مالیاتی کشور

تنظیم و تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده

خدمات مالیاتی برای فعالیت‌های اقتصادی در تولید، تجارت و غیره

اخذ کد اقتصادی جدید

مشارکت در کمیسیون های حل اختلاف برای کاهش بدهی‌های مالیاتی

نگهداری و پلمپ دفاتر قانونی

محاسبه مالیات تراکنش بانکی

و بسیاری دیگر از خدمات مرتبط با مالیات

ارائه خدمات سامانه مودیان

ارائه به موقع اظهارنامه مالیاتی بسیار مهم است. اگر آن را ارسال نکنید، ممیزان مالیاتی وارد عمل می‌شوند و تصمیم می‌گیرند که چقدر مالیات بدهی دارید،که پس از آن باید پرداخت کنید. می‌توانید به‌صورت آنلاین در سایت‌هایی مانند intamedia.ir و tax.gov.ir ارسال کنید، که به تعیین میزان مالیات بر اساس درآمدش کمک می‌کند.

مهلت ثبت‌نام برای افراد برای امسال تا پایان خرداد 1404 است اما تا اواسط مرداد تمدید می شود. تسلیم اظهارنامه مالیاتی خود به طور دقیق و به موقع نشان می دهد که شما به شفافیت و صداقت مالی متعهد هستید که باعث ایجاد اعتماد با سازمان های دولتی و سایر مالیات دهندگان می شود.

چه اطلاعاتی باید در اظهارنامه گنجانده شود؟

اطمینان از صحت اطلاعات در اظهارنامه ضروری است، بنابراین هنگام پر کردن آن دقیق باشید. در اینجا چیزی است که باید شامل شود:

کد کاربری و رمز عبور محرمانه ارائه شده توسط دفتر مالی محلی شما.

پاسخ به سؤالات اظهارنامه در خصوص مشخصات هویتی امضاکنندگان طبق اساس‌نامه.

جزئیات حسابداری برای اظهارنامه مالیاتی.

اطلاعات سود و زیان

داده‌های ترازنامه شرکت.

هرگونه مغایرت در ترازنامه باید رسیدگی شود.

اقلام معاف از مالیات

بررسی اظهارنامه برای اطمینان از مطابقت میزان درآمد با اظهارنامه ارزش افزوده و گزارش فصلی.

در نهایت اظهارنامه را ارسال و کد رهگیری خود را دریافت کنید.

به یاد داشته باشید، پس از تأیید نهایی اطلاعات الکترونیکی شما برای سال مالیاتی مورد نظر، باید کد رهگیری را از سامانه دریافت کنید که به‌عنوان تأییدیه اظهارنامه شما عمل می‌کند.

پیامدهای عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی

همان‌طور که قبلاً گفته شد، اظهارنامه مالیاتی باید در پایان سال مالیاتی یا ظرف چهار ماه پس از پایان سال مالی، همان‌طور که در اساس‌نامه شرکت ذکر شده است، تسلیم شود. درصورتی‌که مودیان اظهارنامه خود را در موعد مقرر تنظیم و تسلیم نکنند، تا 30 درصد از مبلغ مالیات پرداخت نشده با جریمه مواجه خواهند شد و این جریمه قابل بخشودگی نیست.

این مهم است که هم افراد و هم برای مشاغل درک کنند که حتی اگر در هیچ فعالیت مالی شرکت نکرده باشند، همچنان ملزم به ارائه اظهارنامه مالیاتی هستند. نداشتن تراکنش مالی بهانه‌ای برای عدم ارائه اظهارنامه نمی‌باشد. در چنین مواقعی برای جلوگیری از جریمه باید اظهارنامه سفید به همراه مدارک لازم را ارائه کنند.

سؤالات متداول

اظهارنامه مالیاتی چیست و چرا باید آن را ارائه کرد؟

اظهارنامه مالیاتی گزارشی از درآمد، هزینه‌ها و مالیات پرداختنی یک کسب‌وکار یا فرد است که به سازمان مالیاتی ارائه می‌شود. این کار برای رعایت قوانین مالیاتی و جلوگیری از جریمه‌های احتمالی ضروری است.

چه کسانی ملزم به ارائه اظهارنامه مالیاتی هستند؟

تمامی افراد حقیقی و حقوقی که مشمول پرداخت مالیات هستند، از جمله صاحبان کسب‌وکار، شرکت‌ها و افرادی که درآمد مشمول مالیات دارند، باید اظهارنامه مالیاتی را ارائه دهند.

۳. چه زمانی باید اظهارنامه مالیاتی را ارسال کرد؟

 

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی بسته به نوع فعالیت متفاوت است. معمولاً افراد حقیقی تا پایان خرداد و شرکت‌ها تا پایان تیرماه فرصت دارند.

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد